Apartamente Baia Mare

a

3 Pasi simpli pentru design interior

De-alungul timpului am observant o multime de oameni care au cumparat sau mostenit o casa si toti au avut aceiasi problema, “Cum sa fac casa asta a mea?“. Pentru ei si inspirat de problema lor, am decis sa scriu acest articol despre decorul interior, cu scopul de a-i ajuta.

Fara alte prelungiri aici sunt 3 pasi simpli pentru a transforma o casa in acasa.

1. Pastreaza simplitatea

Orice locuinta arata bine si cu clasa cand e pastrata simpla. Nu trebuie sa cumperi toate lucrurile scumpe pentru a-ti impresiona prietenii. De multe ori design-ul unei case arata bine de nou, dar, in mod normal vrei sa faci casa sa fie a ta, asa ca, cateva tablouri, poze de familie sau o colectie pot sa aduca instantaneu sentimentul de acasa. Chiar si colectia ta de Whisky-uri poate sa te faca sa te simti acasa, dar in mod normal sa nu ocupe mult spatiu. Daca inca nu ai o colectie de bauturi raffinate, nu-ti fa griji, poti s-o incepi oricand. 😊

In ziua de azi, prima impresie este foarte importanta, deoarece o persoana care si-a facut deja o impresie proasta despre tine nu o sa fie curioasa sa te cunoasca cu adevarat. Fapt pentru care conteaza mult prima impresie a casei tale, aceasta spunand evident anumite lucruri despre tine cum ar fi: puterea ta de a te organiza si maturitatea ta care reiese din ambientul casei tale. Designerii de interior au un crez, un concept simplu: “ mentine ceea ce iti place si daruieste ori doneaza obiectele cu care nu rezonezi.

1

2. Ajutorul verde

Inspirat din obiceiurile oamenilor de success, am obesrvat ca majoritatea au un lucru in comun, au grija de plante. Nu trebuie sa fie nimic extravagant, o planta simpla poate sa schimbe atmosfera unei case, aducand viata in aceasta. Trucul cu planta te ajuta foarte mult daca nu ai deja o familie sau ai una mica deoarece tine departe atmosfera de casa goala. In plus te ajuta sa devi mai responsabil fiindca acum ai o vietate de care trebuie sa ai grija si este mia simplu decat sa ai un aminal de comapanie.

2

3. Mai luminos

O idee foarte buna pe care am obsevart-o din nou la oamenii de success si locuintele lor, dar care este foarte putin aplicata. Casa necesita luminozitate si prin luminozitate ma refer la: lumini incandescente, lampi, candelabru, lumanari, aplice. Gandeste-te mereu la tine si la ce iti place tie cand construiesti interiorul casei. Fie ca-ti place stilul modern, traditional sau clasic, ai incredere in alegera ta. Cu cat adaugi mai multa lumina cu atat casa ta va stralucii si datorita acesteia, vei avea o stare de spirit aparte.

Post a Comment